Calendario

Noviembre 2015
LunMarMierJueVierSabDom
 << <En 2019> >>
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Archivos

Anuncio de los artículos posteados en: Noviembre 2015

19 Nov 2015 
Te gandesti la sa faci revizia generala a vehiculului sau poate vrei sa remediezi anumite defectiuni ce si-au facut aparitia de ceva timp? Este indicat sa cauti un service auto serios! Cum sa selectezi dintre cate service-uri ce Service auto Bucuresti sunt in Bucuresti si nu numai? Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor precizeaza o serie de recomandari pe care e indicat sa le avem in vedere.


In acest fel nu vom fi inselati si nici lasati cu buzunarele goale. Ce sa urmarim atunci cand intram intr-un service auto? La tarife, la ce distanta se afla de casa noastra ori la motivatia cu care isi respecta sarcinile personalul? Iti oferim cateva sfaturi pe care sa le ai in vedere cand iti dai autoturismul pe mainile service-urilor auto.


Analizeaza suprafata in care se lucreaza. E recomandat ca anterior a lasa masina in service sa testezi zona de lucru. Aceasta iti poate da amanunte esentiale despre profesionalismul angajatilor.


Un service auto bun ofera un loc de asteptare cu vedere spre atelierul, clientul putand observa modul de lucru la automobilul tau. In plus, in urma terminarii activitatii mecanicul auto care a muncit la masina este obligat sa prezinte consumatorului piesele uzate pe care le-a schimbat si sa explice ce a incetat sa functioneze la acestea.


Daca sunt necesare costuri suplimentare pe durata reparatiei mecanicul service-ului va trebui sa stabileasca cu proprietarul si sa-i mentioneze clar ca va fi nevoie de o lucrare in plus. Proprietarul este singurul care hotaraste daca problema se va corecta acum sau la o noua programare.


Admin · 2983 vistas · Escribir un comentario